• Gazelle fietsen

Gazelle fietsen

Koninklijke Gazelle is in Nederland marktleider op het gebied van fietsen. Al bijna 125 jaar produceren ze top of the line Gazelle fietsen. Er rollen een indrukwekkende 375.000 fietsen per jaar van de band. Allemaal ISO gecertificeerd dus met de kwaliteit zit het wel snor.

Huisman’s Gazelle fietsen

We hebben de absolute toppers uit de fietscollectie van Gazelle op de pagina gezet. Alle andere modellen verkopen we ook maar zijn in onze fietswinkels te bewonderen. Uiteraard is elke Gazelle fiets aan te passen aan uw wensen. Bezoek één van onze fietsenwinkels om ze in het echt te bekijken.

gazelle fietsen

Compleet assortiment Gazelle fietsen

Elk model en type Gazelle fiets hebben we op voorraad. We zouden het leuk vinden als u bij ons in de fietsenwinkel uw favoriete Gazelle fiets in levende lijve komt bekijken. Grijp de Gazelle bij de hoorns. Knijp haar handremmen in. Bestudeer de details. Vergelijk de Gazelle meteen met een Sparta of een Batavus. Weet zeker of dit de fiets is waar u de komende tien jaar op wilt rijden. Neem een kijkje op Gazelle.nl voor een compleet overzicht van alle fietsen uit het Gazelle assortiment.

Gazelle fiets kopen bij Huisman

√ Officieel dealer van Gazelle fietsen.

√ Jarenlange ervaring in de verkoop van Gazelle fietsen.

√ Uitstekende service.

√ Inruil mogelijkheden.

Gazelle fiets in het echt bekijken?

Welke Gazelle fiets voor jou geschikt is? Bezoek onze fietsenwinkel op de Willem de Zwijgerlaan of op het Levendaal te Leiden en kies uit ons enorme assortiment Gazelle fietsen.

© Huisman Leiden BV • Op al onze verkopen en reparaties zijn de algemene BOVAG-voorwaarden van toepassing.