Aankoopadvies E-Bike zomer 2020


De zomer komt er weer aan, het wordt weer warmer en de wind gaat steeds minder hard waaien. Door de Corona Crisis zijn we genoodzaakt om recreatie te zoeken in het buiten zijn, het fietsen en de omgeving ontdekken. Maar nu wil je natuurlijk zo makkelijk mogelijk de kilometers weg fietsen, en hoe kan je dat het beste doen?

Door de juiste E-bike te vinden die bij al je verwachtingen past.

Huisman tweewielers heeft de 5 beste zomer E-Bikes van het moment op een rijtje gezet om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Bekijk hieronder het aanbod en kom langs voor een proefrit, om deze zomer nog op een gloednieuwe E-Bike te touren!

Gazelle Ultimate C8+ HMB


De Ultimate C8+ HMB fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. Dankzij het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Ultimate C8+ HMB heerlijk stabiel. Voor extra comfort zorgen de lederen handvatten, brede banden en geveerde voorvork met geïntegreerde remmen.

Niet eerder was sportief fietsen zó comfortabel.

De Gazelle Grenoble C8 HMB


Deze alleskunner met de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. De motor ondersteunt moeiteloos, zowel op vlak als op heuvelachtig terrein.

De geïntegreerde accu bevindt zich in het middelpunt van de fiets, waardoor de perfecte gewichtsverdeling ontstaat. Een optimale wegligging vloeit hieruit voort, je gaat gemakkelijk door de bocht en blijft altijd in controle. Daardoor rijd je zeer licht en comfortabel.

De Batavus Finez E-Go Active


Dé ultieme comfortfiets die uitblinkt in zijn hoogwaardige afwerking, modern design en perfect rijgedrag. Op- en afstappen is nog nooit zo makkelijk geweest door de lage instap. En als je plotseling moet stoppen, vertrouw je op de krachtige schijfremmen. Veiligheid voorop; daarom is de Finez voorzien van dynamische dagrijverlichting met V-light. Nu ben je nóg veiliger en zichtbaarder onderweg.

De nieuwe Batavus Finez E-go® Active Plus is in samenwerking met de T.U. Delft ontwikkeld. Een elektrische fiets die geschikt is voor al je fietstochten. Met een gesloten kettingkast, comfortabel zadel en geveerde voorvork kan hij elke rit aan.

De extra krachtige middenmotor is perfect voor heuvelachtig gebied, maar leent zich ook voor een snelle rit naar de stad of supermarkt. Een e-bike die geen rit uit de weg gaat! 

De Sparta M8B


Dit is ‘m. Bewezen de beste e-bike. De Sparta M8b is een superstabiele en comfortabele e-bike waarmee je voor de omweg gaat. Want naast zijn geweldige rijeigenschappen, mag je op de Sparta M8b gezien worden vanwege zijn design!

Op zoek naar dé beste e-bike van 2019? Dan is de M8b jouw perfecte fiets. Met de betrouwbare Bosch middenmotor fiets je soepel en comfortabel. Met deze e-bike fiets je waarschijnlijk extra kilometers, want met het fraaie design van de Sparta M8b mag je gezien worden.

Kenmerkend voor deze Sparta e-bike zijn de weggewerkte lasnaden en het verlichte logo voor nóg meer zichtbaarheid. Ook de kabels zijn optimaal geïntegreerd in het frame. Je bepaalt zelf de actieradius met de keuze uit een 300Wh, 400Wh of 500Wh accu.

De Urban Arrow Shorty


De Shorty is ongeveer even lang als een gewone stadsfiets, maar verrast met zijn laadcapactieit. Hij heeft de wendbaarheid en snelheid van een scooter, minus de uitstoot en de herrie. De futuristische vorm, gekenmerkt door de expanded polypropylene (EPP) box, maakt de Shorty een echte blikvanger. Iedereen zal omkijken als je door de stad fietst.

Op zoek naar een flexibel bedrijfsvoertuig? Wanneer je het deksel toevoegt maximaliseer je het isolerend vermogen van de bak en kun je de laadruimte op slot doen. Daarmee wordt het de ideale oplossing voor de bezorging van voedsel of het meenemen van je gereedschap in de stad.

© Huisman Leiden BV • Op al onze verkopen en reparaties zijn de algemene BOVAG-voorwaarden van toepassing.