Aankoopadvies E-Bike zomer 2022


De zomer komt er weer aan, het wordt weer warmer en de wind gaat steeds minder hard waaien. Door de Corona Crisis zijn we genoodzaakt om recreatie te zoeken in het buiten zijn, het fietsen en de omgeving ontdekken. Maar nu wil je natuurlijk zo makkelijk mogelijk de kilometers weg fietsen, en hoe kan je dat het beste doen?

Door de juiste E-bike te vinden die bij al je verwachtingen past.

Huisman tweewielers heeft de 5 beste zomer E-Bikes van het moment op een rijtje gezet om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Bekijk hieronder het aanbod en kom langs voor een proefrit, om deze zomer nog op een gloednieuwe E-Bike te touren!

Gazelle Ultimate C8+ HMB


De Ultimate C8+ HMB fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. Dankzij het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Ultimate C8+ HMB heerlijk stabiel. Voor extra comfort zorgen de lederen handvatten, brede banden en geveerde voorvork met geïntegreerde remmen.

Niet eerder was sportief fietsen zó comfortabel.

De Gazelle Grenoble C8 HMB


Deze alleskunner met de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. De motor ondersteunt moeiteloos, zowel op vlak als op heuvelachtig terrein.

De geïntegreerde accu bevindt zich in het middelpunt van de fiets, waardoor de perfecte gewichtsverdeling ontstaat. Een optimale wegligging vloeit hieruit voort, je gaat gemakkelijk door de bocht en blijft altijd in controle. Daardoor rijd je zeer licht en comfortabel.

De Batavus Finez E-Go Active


Dé ultieme comfortfiets die uitblinkt in zijn hoogwaardige afwerking, modern design en perfect rijgedrag. Op- en afstappen is nog nooit zo makkelijk geweest door de lage instap. En als je plotseling moet stoppen, vertrouw je op de krachtige schijfremmen. Veiligheid voorop; daarom is de Finez voorzien van dynamische dagrijverlichting met V-light. Nu ben je nóg veiliger en zichtbaarder onderweg.

De nieuwe Batavus Finez E-go® Active Plus is in samenwerking met de T.U. Delft ontwikkeld. Een elektrische fiets die geschikt is voor al je fietstochten. Met een gesloten kettingkast, comfortabel zadel en geveerde voorvork kan hij elke rit aan.

De extra krachtige middenmotor is perfect voor heuvelachtig gebied, maar leent zich ook voor een snelle rit naar de stad of supermarkt. Een e-bike die geen rit uit de weg gaat! 

Sparta A-Shine M8b


Op zoek naar dé beste e-bike van 2019?

Dan is de a-Shine M8b jouw perfecte keuze. Met de betrouwbare Bosch middenmotor fiets je soepel, comfortabel én kies je voor de omweg naar huis, want met het fraaie design van de Sparta a-Shine M8b mag je gezien worden. Kenmerkend voor deze Sparta e-bike zijn de weggewerkte lasnaden en het verlichte logo voor nóg meer zichtbaarheid. Ook de kabels zijn optimaal geïntegreerd in het frame, waardoor deze e-bike er nog cleaner uitziet.

De a-Shine M8b is voorzien van een achterdrager met een MIK-adapter. Hierdoor is klik je supersnel verschillende accessoires aan de achterdrager. Onderweg geniet je van een comfortabele rit door de geveerde voorvork en zadelpen. Bovendien bepaal je zelf je actieradius met de accukeuze tussen een 300Wh, 400Wh of 500Wh accu om optimaal gebruik te maken van je e-bike!

De Gazelle Makki Load


De ultieme elektrische bakfiets?

De Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken.

Er is alle aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). En met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki.

Optimale bescherming

De hoge bak beschermt kinderen optimaal met tegelijkertijd het gemak dat ze er zelf makkelijk in en uit kunnen klimmen door de lage instap en het opstapje.

Bekijk hier de top 5!


Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

© Huisman Leiden BV • Op al onze verkopen en reparaties zijn de algemene BOVAG-voorwaarden van toepassing.